Roparun Team Climax Ede | Team 211 | Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven...

Eric Schussler

Eric Schussler2018-12-08T19:21:00+00:00

Project Description

Ik ben Eric Schussler, 46 jaar en getrouwd met Els en samen hebben we 2 kinderen, Ruben (11 jr.)  en Fleur (8 jr.).

Aangezien Ruben bij de Junioren en Fleur bij de Pupillen van Climax traint, ben ik regelmatig bij de baan te vinden. Vaak ga ik dan zelf een rondje in de buurt of in het bos rennen en het afgelopen jaar ook bij een loopgroep.

De motivatie om aan deze uitdaging mee te doen is het feit dat alle kleine beetjes helpen in de strijd tegen kanker. Ook in onze omgeving hebben we afscheid moeten nemen van lieve mensen, als gevolg van deze nare ziekte. Maar we hebben ook gezien dat goede palliatieve zorg rust geeft en zelfs nog kan meehelpen om mooie (laatste) herinneringen te maken.

Daar is geld voor nodig!

Op deze manier hoop ik ook mijn steentje bij te kunnen dragen, ik vind het dan ook een geweldige uitdaging om in 2018 voor de 2e keer mee te kunnen met Team Climax 211. Afgelopen jaar was is mee als navigator/chauffeur. Een hele bijzondere ervaring. Dit jaar ga ik mee als loper, voor mij een wens die uitkomt.

Klik hier als u via mij en ons team de Roparun wilt steunen.

Bij voorbaat dank,

Eric

Steun de Roparun!

Project Details

Skills Needed:

Categories:

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.