Project omschrijving

Ik ben Grada van Velsen 46 jaar, getrouwd met Jacob van Velsen. Samen hebben we vijf kinderen. Jacob loop dit jaar voor de 15e keer mee. Van de zijlijn heb ik dus al het nodige mogen meemaken, maar nu meegaan is wel ultiem!!

Nu ook zelf fysiek mogen inzetten voor het goede doel. Het doel wat mij dit jaar zelf persoonlijk heeft geraakt. Geld inzamelen voor onderzoeken, zodat mensen een 2e kans krijgen. Een 2e kans die ik zeker heb gekregen en met beide handen heb aangepakt. Ben daarom ook heel nieuwsgierig hoe dit zal gaan uitpakken!

Ben nu volop aan het opbouwen. Mijn wisselende diensten in de zorg en het opbouwen na een fikse operatie valt het me soms best zwaar. Maar met de nodige voorbereiding en een gemotiveerd team voorzien van geweldige ondersteuning kan het haast niet meer fout gaan.

Natuurlijk wordt er gelachen en gefeest, en zullen de emoties zullen soms hoog oplopen en er zal wel eens een traantje worden gelaten. Ik kijk erg uit naar het Pinksterweekend voor de daadwerkelijke uitvoering van de “Roparun”!

We hebben een eigen Facebook pagina “Ons Roparun Battle” omdat we in 2020 beide meelopen in de Roparun met Roparun Team Climax zodat iedereen om ons heen kan volgen op de weg naar Roparun 2020.
Klik hier als u via mij en ons team de Roparun wilt steunen