Project omschrijving

Hallo, ik ben Henk Warris, getrouwd en vader van 2 zoons.

In maart 2012 ben ik begonnen met hardlopen bij start to run bij Climax Ede.

Ik was toen al een aantal jaren aan het softballen en was van plan om wat aan mijn conditie en uithoudingsvermogen te doen.

Na de start to run zijn we met een grote groep doorgegaan met lopen en toen ben ik een beetje verslaafd geraakt aan het hardlopen. Momenteel loop ik als het even lukt 4x per week hard waarvan 2x als trainer van de MeRonners (recreanten 10 km groep).

Dit jaar (2019) ga ik voor de 4keer meedoen met de Roparun. Voor de 3ekeer met Team Climax Ede team 211. De 1ekeer heb ik meegedaan met team Run4Bi vanuit Hamburg.

Dit jaar voor het 3eopvolgende jaar vertrek uit Parijs.

Jaren geleden (toen ik nog niet aan hardlopen deed) had ik al zoiets van, ik wil een keer meedoen met de Roparun. Toen dus een paar jaar geleden via via de mogelijk zich voordeed, heb ik die met twee handen aangepakt.

Op jonge leeftijd heb ik van dichtbij de gevolgen van kanker meegemaakt. Toen was er nog geen Roparun en had je praktisch geen hulp voorzieningen. NU WEL. En daarom vind ik het mooi dat ik met mijn passie voor hardlopen kan bijdragen aan hulp voor de mensen (en naasten) met kanker van nu.

Klik hier als u via mij en ons team de Roparun wilt steunen.

Met sportieve groet,

Henk Warris

Steun de Roparun!