Project omschrijving

Mijn naam is Kees Kulik. Ik ben 65 jaar en getrouwd met Yvonne. Samen hebben we 4 kinderen en 1 kleinkind. Als gevolg van een reorganisatie ben ik wat eerder dan gepland gestopt met werken. Hiervoor was ik werkzaam binnen de ICT bij een bank en een verzekeraar.

Op sportief gebied heb ik gevolleybald en hardgelopen (o.a. 2 x een marathon gelopen), maar door wat “fysieke ongemakken” heb ik deze activiteiten helaas moeten stoppen. Wel zit ik nog regelmatig op de racefiets en heb ik een eigen wandelgroep bij wijkcentrum “de Velder”.

Tijdens de collecteweek van de dierenbescherming raakte ik in gesprek met Chantal, en met haar enthousiasme kostte het weinig moeite mij over te halen mee te gaan met het Roparun-team van Climax. Graag had ik dat als loper gedaan, maar dat gaat me helaas niet meer lukken, dus wil ik graag als fietser mijn steentje bijdragen.

Net als de meeste mensen heb ook ik meermaals van nabij gezien wat kanker met mensen doet; ook op dit moment maak ik dat van nabij mee. Ik wil me dan ook graag inzetten om “Leven toe te voegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”, zoals het motto van de Roparun luidt.

 

Klik hier als u via mij en ons team de Roparun wilt steunen.