Ik ben Marc Reesink. Ik ben getrouwd en heb 2 dochters van respectievelijk 21 en 19 jaar en een zoon van 15 jaar.

Dit wordt mijn derde deelname aan de Roparun.

Binnen Climax ben ik een aantal jaren actief lid. De eerste jaren heb ik met een snelle loopgroep meegelopen. Ik heb aan verschillende hardloopwedstrijden meegedaan met als hoogtepunten de marathon van Rotterdam.

Tot ruim 4 jaar geleden was ik alleen loper. Vanuit Climax werd ik benaderd om een cursus “Assistent Trainer” te worden. De cursus heb ik behaald en ben daarna met verschillende loopgroepen gaan trainen. Een assistent trainer is een waardevolle aanvulling bij een hardloopgroep.
Ik ben ruim twee jaar geleden benaderd met de vraag of ik de cursus “Basis Looptrainer (BLT3)” van de Atletiek Academy wilde volgen. De cursus heb ik met succes afgerond op 30 april 2016. Ik ben nu naast loper ook hardlooptrainer binnen Climax.

Een volgende uitdaging kwam in 2016 op mijn pad. Het deelnemen aan de Roparun. In het pinksterweekend van 2017 heb ik mijn eerste Roparun met succes gelopen. Met een geweldig team hebben we dit succes behaald. Niet alleen een sportief succes maar ook voor het goede doel hebben we niet eerder zoveel geld kunnen verzamelen. Het smaakt naar meer. Een aantal teamleden van 2017 hebben besloten om de editie van 2018 over te slaan. Met vereende krachten hebben we ons team bijna weer compleet. Ik kijk nu alweer uit naar de Roparun van 2018.

Naast het sportieve element staat de Roparun ook bekend om geld in te zamelen voor mensen met kanker. Het moto van de Roparun:
Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven

We kennen in onze familie- en vriendenkring helaas veel voorbeelden. Door aan de Roparun mee te doen, wil ik een bijdrage leveren om het leven van hen, die met de ziekte kanker te maken hebben, draaglijker te maken.

Ik ben blij dat ik als teamlid van Team Climax 211 mee mag doen met de Roparun 2019.  Samen met de andere teamleden gaan we er een succesvolle Roparun 2019 van maken. Ik hoop jullie vaak te ontmoeten op sportief gebied maar ook op evenementen waarbij jullie donaties, voor Roparun Team Climax Ede 211, van harte worden ontvangen!

Klik hier als u via mij en ons team de Roparun wilt steunen.

Bij voorbaat dank,

Marc Reesink