Roparun Team Climax Ede | Team 211 | Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven...

Sandra Hardeman

Sandra Hardeman2018-12-08T19:14:14+00:00

Project Description

Mijn naam is Sandra Hardeman. Ik ben getrouwd met Bert en samen hebben we twee geweldige jongens: Jorn van 21 en Joeri van 17. In het dagelijks leven werk ik 3 middagen in de week als pedagogisch medewerkster bij BSO Blitz (Spelenderwijs). Mijn hobby’s zijn lezen, haken, hardlopen en wandelen.

Toen ik afgelopen juni hoorde dat ze nieuwe mensen zochten als fietser voor team 211 werd ik meteen enthousiast. Nog dezelfde avond heb ik een mail gestuurd dat ik wel mee wilde doen. Na de zomervakantie heb ik een gesprek gehad met een aantal mensen van het team en het klikte meteen. Zodoende sta ik hier nu op de site als deelnemer Roparun 2018 en daar ben ik heel blij mee.

Mijn drijfveer is het willen bijdragen aan een stukje kwaliteit van leven voor mensen die kanker hebben. In mijn familie heb ik het al verschillende malen van heel dichtbij meegemaakt (mijn opa, mijn schoonvader en mijn neef) en ook in mijn omgeving ken ik een aantal mensen die tegen deze ziekte vechten.

Samen met mijn team wil ik dan ook zoveel mogelijk geld bij elkaar proberen te krijgen om leven toe te voegen aan de dagen waar vaak geen dagen meer toegevoegd kunnen worden aan het leven.

Klik hier als u via mij en ons team de Roparun wilt steunen  en doe mee aan de vele activiteiten die we organiseren om geld op te halen voor het goede doel: het toevoegen van leven aan de dagen voor mensen met kanker.

Project Details

Skills Needed:

Categories:

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.