Project omschrijving

Online dienstverlening voor de horeca

Horeca Webservice helpt ondernemers in de horeca- en gastvrijheidsbranche met alle online werkzaamheden. Horeca Webservice maakt en beheert websites en sociale media accounts en verzorgt de online marketing voor Hotels, Restaurants, Cafés, Campings en Bed & Breakfasts.

Betaalbare websites

Horeca Webservice maakt betaalbare websites die er óók goed uitzien op smartphones en tablets. Uw website wordt geleverd met een Content Management Systeem waardoor u uw website eenvoudig zelf kunt aanpassen. U kunt zelf arrangementen toevoegen, het menu wijzigen, nieuwsberichten publiceren en foto’s en video’s op uw website plaatsen. En als u uw tijd liever aan uw gasten besteedt, dan neemt Horeca Webservice deze werkzaamheden graag van u over!

Hosting en Onderhoud

Ook nadat uw nieuwe horeca website is opgeleverd kunt u rekenen op de ondersteuning van Horeca Webservice. Horeca Webservice zorgt voor een dagelijkse backup en beveiligingsscans.

Sociale Media

Uw gasten maken gebruik van verschillende sociale media kanalen om hun belevingen te delen. In uw café checken ze in op Facebook en vragen hun vrienden ook te komen. Een foto van uw gerechten wordt gedeeld op Facebook en Instagram en beoordelingen worden gegeven op Iens, Zoover en TripAdvisor. Bent u overal aanwezig om te reageren? Horeca Webservice helpt u met het maken en beheren van uw sociale media profielen.

Vriend van Roparun Team Climax Ede

Deze website is ontworpen en wordt onderhouden door Horeca Webservice, het bedrijf van teamlid John-Pierre Cornelissen. Hij verzorgt ook de sociale media kanalen van ons team. De hosting en domeinnaam worden gesponsord door Sushitotaal.nl.

Steun ook de Roparun!