Roparun Sponsor worden via Roparun Team Climax Ede

Wilt u Roparun sponsor worden?

Door onze deelname aan de Roparun verplichten wij ons om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Wij doen dit onder andere door bedrijven in en rond Ede te zoeken die via ons team sponsor van de Roparun willen zijn. Wilt u Roparun sponsor worden via Roparun Team Climax Ede (team 211)?

Cloud sponsor

Voor slechts € 100,- bent u onze cloudsponsor. Hiervoor krijgt u een eigen sponsorpagina op deze website met uw logo, bedrijfsinformatie en een link naar uw website en sociale media kanalen. Ook hebben we nog andere sponsor mogelijkheden. Lees hieronder.

Sponsor mogelijkheden:

Standaard, bedrag vanaf 100 euro, Invulling: – Logo op sponsorpagina en een eigen pagina op onze website met uw logo, bedrijfsinformatie, een link naar uw website en sociale media.

Uitgebreid, bedrag vanaf 250 euro: – Alle voordelen van onze vrienden, vier extra foto’s van uw bedrijf of producten op uw eigen pagina, gebruik onze naam en uw rol als sponsor in uw eigen pers- en nieuwsberichten, uw bedrijfslogo op onze loopshirts tijdens de start in Parijs en finish in Rotterdam.

Hoofdsponsor, bedrag vanaf 500 euro, Invulling:  – Alle voordelen van onze Uitgebreid sponsoren en uw bedrijfslogo op het lopers volgbusje van Ede » Parijs » Rotterdam » Ede.

Leveranciers van goederen

Wij willen de kosten van deelname aan de Roparun zo laag mogelijk houden. Daarom zoeken wij ook bedrijven die levensmiddelen, vervoersmiddelen aan ons willen doneren. Ook spullen die wie kunnen verkopen op de koningsmarkt.

Meer informatie…

Waar gaat het sponsorgeld naartoe?

De Roparun schenkt de ontvangen sponsorgelden aan organisaties en praktisch projecten in Nederland en in de start- en doorkomstlanden Frankrijk, Duitsland en België. De organisaties en projecten die de stichting Roparun ondersteunt, zijn er met name op gericht om de gevolgen en behandeling van de ziekte kanker te verlichten (palliatieve zorg). Kinderen nemen een belangrijke plaats in. Er wordt in principe geen ondersteuning gegeven voor onderzoek en exploitatie-, huisvestings- en personeelskosten.

Financiële transparantie

De laatste jaren is een aantal goede doelen slecht in het nieuws gekomen doordat een  groot deel van de donaties en sponsorgelden aan andere zaken dan de goede doelen werd besteed. We kunnen ons daarom voorstellen dat u zichzelf afvraagt of uw donatie of sponsorgeld wel écht bij de eerder genoemde goede doelen terecht komt. De Stichting Roparun geeft op haar website volledige financiële transparantie. We hebben een aantal gegevens met een directe link naar alle details voor u op een rijtje gezet.