Ede aan de Kook bestaat bijna 5 jaar. Sinds vorig jaar februari geven wij onze workshops in een prachtig pand in het centrum van Ede. Ook als u niet wilt koken kunt u met uw groep bij ons terecht voor een heerlijk diner. Privé dineren in ons sfeervolle restaurant boven. Of laat Ede aan de Kook uw catering verzorgen. Afgestemd naar uw wensen. Kom langs, bel of mail voor een afspraak.

Chef-kok Stefan van der Meeren zwaait de scepter in kookstudio Ede aan de Kook. Daarnaast is Purdey-Ann van der Meeren gastvrouw. Zij zorgt dat het u tijdens de workshops aan niets ontbreekt.

Koken is genieten

Samen gezellig lekker eten en drinken. Smaken leren combineren van groenten, vlees, vis en kruiden.

Koken is creëren

Iets nieuws en moois maken. Met verse ingrediënten, helder water, vuur en vlammen, glanzende pannen en glimmende messen.

Workshops

De workshops van Ede aan de KOOK bestaan uit menu’s van 4 gangen met verschillende hoofdthema’s. Een workshop duurt ongeveer 4 uur. In de eerste 2 uur maakt u kennis met de ingrediënten en gaat u de gerechten voorbereiden. Vervolgens gaat u van de zelfgemaakte gerechten genieten aan een sfeervolle gedekte tafel.

Wij steunen de Roparun

Wij steunen graag de sportieve prestaties van dit geweldige team voor dit doel. Iedereen kent wel iemand in zijn omgeving met kanker. Ook wij. Kort geleden nog weer in onze familie. Je kunt steun bieden, er voor ze zijn maar wat sta je eigenlijk machteloos aan de kant. Daarom sponsoren wij graag dit team door middel van een bijdrage. Zet hem op team Climax!

Stefan & Purdey-Ann van der Meeren

Steun óók de Roparun!