Fysio Zuidereng is breed gespecialiseerde fysiotherapiepraktijk met 2 locaties, in Ede-Zuid en Maandereng. Voor al uw klachten van het bewegingsapparaat kunt u bij ons terecht.

Onze fysiotherapeuten werken intern samen zodat wij u de behandeling kunnen geven die het beste bij u / uw klacht past. Met een team van 13 fysiotherapeuten waaronder 2 geregistreerde sportfysiotherapeuten en met 3 oefenzalen zijn wij zeer goed ingericht op de behandeling en revalidatie van sportblessures. Daarnaast beschikken we over een echo-apparaat zodat we zelf spier-en peesletsels in beeld kunnen brengen.

Onze drijfveren zijn het bieden van snelle hulp met de grootste kwaliteit. Wij hanteren dan ook geen wachttijden. Dankzij de ruime openingstijden kunt u binnen 3 dagen bij een van onze geregistreerde specialisten terecht.

Als beweegspecialisten stimuleren we al onze patiënten om te blijven bewegen of te gaan bewegen. Daarom zijn we van harte sponsor van de Roparun waar mensen al sportend geld bijeenbrengen om mensen met kanker te ondersteunen.

We wensen alle deelnemers veel succes en veel plezier!

Steun óók de Roparun!