Project omschrijving

Ik ben Grada van Velsen 48 jaar, getrouwd met Jacob van Velsen. Samen hebben we vijf kinderen.
Jacob loop dit jaar voor de 15e keer mee. Van de zijlijn heb ik dus al het nodige mogen meemaken, maar nu meegaan is wel ultiem en hopelijk een persoonlijke overwinning!!
Nu ook zelf fysiek mogen inzetten voor het goede doel. Het doel wat mij drie jaar geleden zelf persoonlijk heeft geraakt.
Zelf heb ik een 2e kans gekregen en voordat ik ziek daadwerkelijk ziek werd is het weg gehaald. Nu ga ik samen met het team zoveel mogelijk sponsorgeld inzamelen om het leven van mensen met de ziekte kanker draaglijker te maken.
Dat vind ik ook het bijzondere van de Roparun, het is tastbaar en we zien ook wat er met het geld gebeurt en hoeveel baat iedereen erbij heeft. Het voegt echt wat toe …

Ik werk zelf in een verpleeghuis en draai alleen maar nachtdiensten, dit maakt het niet makkelijk om het hardlopen op te bouwen en het valt me soms best zwaar, eerlijk gezegd. Ik ben geen snelle loper en hopelijk motiveert dit ook de langzamere lopers om eens mee te doen. Gelukkig heb ik een aantal snelle lopers tegenover me staan en met de nodige voorbereiding en een gemotiveerd team voorzien van geweldige ondersteuning kan het haast niet meer fout gaan.
Natuurlijk wordt er gelachen en gefeest, en zullen de emoties zullen soms hoog oplopen en er zal wel eens een traantje worden gelaten.
Ik kijk erg uit naar de daadwerkelijke uitvoering van de “Roparun”!

Klik hier als u via mij en ons team de Roparun wilt steunen