Project Description

Hallo, ik ben Henk Warris, getrouwd en vader van 2 zoons.

In maart 2012 ben ik begonnen met hardlopen bij start to run bij Climax. Ik was toen al een aantal jaar aan het softballen en was van plan om wat aan mijn conditie en uithoudingsvermogen te doen.

Na de start to run zijn we met een groot aantal doorgegaan met lopen. Toen ben ik een beetje verslaafd geraakt aan hardlopen en ik loop nu 4x per week waarvan 3x met de loopgroep de MeRonners bij Climax.

Komend jaar (2018) ga ik voor de 3e keer meedoen met de Roparun. Voor de tweede keer bij Team Climax Ede. Het eerste jaar heb ik meegedaan en zat toen bij team Run4Bi.

Jaren geleden (toen ik nog niet aan hardlopen deed) had ik al zoiets van, ik wil een keer meedoen met de Roparun. Toen vorig jaar via via de mogelijkheid zich voordeed heb ik die met twee handen aangegrepen.

Op jonge leeftijd heb ik van dichtbij de gevolgen van kanker meegemaakt. Toen was er nog geen Roparun en had je praktisch geen hulp voorzieningen. NU WEL. En daarom vind ik het mooi dat ik met mijn passie voor hardlopen kan bijdragen aan hulp voor de mensen met kanker van nu.

Klik hier als u via mij en ons team de Roparun wilt steunen.

Met sportieve groet,

Henk Warris

Steun de Roparun!