Project omschrijving

Ik ben Jos van Engelen, ruim 42 jaar getrouwd met Puck en vader van drie kinderen, twee zoons en een dochter. Daarnaast ben ik ook opa van twee prachtige kleindochters.
Ik ben zelf hardloper bij ETRIC, één van de andere hardloopverenigingen in Ede naast Climax. Onze vereniging beoefent de hardloopactiviteiten vanaf de Bosrand vooral in het Edese Bos en op de Ederheide.
Bij ETRIC vervul ik ook al meerdere jaren het penningmeesterschap.
Ik werd gevraagd mee te doen aan de Roparun omdat Team Climax 211 nog behoefte had aan chauffeurs/navigators. De laatste jaren hoop ik daarvoor praktische ervaring te hebben opgebouwd omdat onze dochter vijf jaar in Canada woonde en zich inmiddels in Australië gevestigd heeft. Om deze prachtige landen te ontdekken was het rijden met een camper voor mij een plezierige noodzaak.
Het lijkt me dan ook een geweldige ervaring om, voor de eerste keer, als chauffeur/navigator deel uit te mogen maken van het team Climax. Ook ik ken, als zovelen, dierbare familieleden en kennissen waarvan we afscheid hebben moeten nemen als gevolg van kanker. Duidelijk mag zijn dat daarin ook voor mij een stuk motivatie schuilt. Ik hoop samen met het team een steentje te kunnen bijdragen aan de strijd tegen deze vreselijke ziekte.

Klik hier als u via mij en ons team de Roparun wilt steunen.

Bij voorbaat dank,
Jos