Mijn naam is Marieke van Hunen. Ik werk als fysiotherapeut en bewegingswetenschapper op Sport Medisch Centrum Papendal. Ik hou van heel veel sporten: racefietsen, MTB’en, triathlon, schaatsen, crossfit… Maar het allermeest hou ik van hardlopen. Van ’s ochtends tijdens zonsopkomst op zoek naar edelherten, tot uren alleen door het bos dwalen, naar gezellig kletsen tijdens een duurloop of een harde tempotraining. Heerlijk nergens aan denken of soms juist je gedachten haarfijn op een rijtje krijgen. Ik ken mezelf inmiddels; als ik niet hardloop, word ik echt een minder leuk mens.

Vorig jaar ben ik als fysiotherapeut en reserveloper meegegaan met het team. De fysio in mij was tevreden omdat we geen uitvallers hadden. Maar ojee, wat kriebelde het als loper! Wat wilde ik graag lopen! Daarom ben ik erg blij dat ik dit jaar mee kan als loper voor Team Climax Ede!

Het was vorig jaar mooi om te zien hoe we het samen voor elkaar hebben gekregen om de race goed te organiseren en geld bij elkaar te krijgen voor het goede doel. Helaas kent iedereen de ziekte kanker van dichtbij. Het is mooi om samen iets bij te kunnen dragen aan het goede doel.

Volg onze belevenissen op weg naar de race via deze site.

Groet, Marieke

Klik hier als u via mij en ons team de Roparun wilt steunen.

Bij voorbaat dank,

Marieke van Hunen