Project omschrijving

Hallo,

Mijn naam is Mayra van Teeffelen. Ik ben 34 jaar en woon samen met mijn man in Ede. In het dagelijks leven ben ik fysiotherapeut in een eerstelijns praktijk.

Naast mijn werk volg ik vanaf 2019 de opleiding wildernisgids en ben ik regelmatig aan het sporten. Ik probeer ieder jaar in ieder geval een achtste triathlon te doen en als ik genoeg tijd en energie over heb ga ik voor een kwart triathlon. Dit betekent veel fietsen, zwemmen en lopen.

Twee jaar terug heb ik voor het eerst een kwart gedaan. Mijn motivatie?

Mijn neefje die toen behandeld werd voor leukemie. Iedere training heb ik mezelf gedwongen door te trainen met de gedachte; hij knokken, ik knokken. In dat jaar heb ik gezien hoeveel het betekent voor iemand om afleiding te hebben tussen alle behandelingen en ziekenhuis afspraken door. Graag zet ik mij nu dan ook in om mee te doen tijdens de roparun.

Dit wordt voor mij de eerst keer om dit mooie evenement mee te maken. Ik ga er alles aan doen om de lopers iedere keer weer zo fris als mogelijk op de weg te krijgen. Een goede massage, een simpel advies of hier en daar een tapeje kan al wonderen doen. Ook mentaal zie ik mijzelf daarin als een sterke schakel. Als je er doorheen zit en moe bent is het fijn om iemand te hebben die je weer motiveert om door te zetten.

Ik heb er zin in!

 

Klik hier als u via mij en ons team de Roparun wilt steunen.