Roparun Team Climax Ede is bezig met de voorbereidingen voor de volgende editie. Dat begint met het samenstellen van een team. Wil jij met ons meedoen met de Roparun?

Doe jij met ons mee aan de Roparun 2024?

Ons ideale team bestaat uit 20 personen die allemaal kunnen hardloper of fietsen zodat iedereen, indien nodig, kan invallen als loper of fietser. Zit je eenmaal in het team, dan heb je bij de volgende editie voorrang om door te schuiven naar een andere rol.

Voor Roparun 2023 hebben we nog 2 fysios en 1 kok nodig. Overweeg je om een keer mee te doen en wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@teamclimaxede.nl , vertel waarom je mee wilt doen en vertel ook wat over jezelf. We sturen je dan meer informatie en nemen contact met je op zodra we beginnen met de voorbereidingen voor Roparun 2023.

Wat wij van jou verwachten

Er staat je een ontzettend leuk, sportief en soms emotioneel weekeinde te wachten. Het is echter niet vrijblijvend. We moeten op jou kunnen rekenen! Dat wil zeggen:

  • Beschikbaarheid tijdens het Roparun weekend van vrijdag 17 mei t/m dinsdagochtend 21 mei 2024.

  • Sponsoren zoeken.
  • Meehelpen met de organisatie van onze deelname.
  • Meehelpen met organiseren en uitvoeren van acties om geld in te zamelen.
  • Je koopt voor € 100,- twee boekjes met ieder 20 loten. Deze kun je voor € 2,50 per stuk verkopen aan collega’s, familie, vrienden, buren…
  • Een bijdrage van € 50,- voor het inschrijfgeld.

  • Aanwezigheid bij de voorbereidende team meetings.
  • Deelname aan onze avondtraining(en).
  • Bij voorkeur uit Ede of omgeving.

Meer informatie nodig?

Meer informatie over ons team kun je vinden op deze website en op onderstaande Facebook, Twitter en Google+ pagina’s. Bezoek vooral ook de officiële Roparun website en kijk daar onder deelnemers documenten naar de algemene informatie, deelnemers informatie en het abc boekje.

Je kunt ook onze teamleden om meer informatie vragen. Een aantal lopers van ons team tref je op dinsdag- en donderdagavond na onze training in het Climax clubgebouw om ca. 21:00 uur.

Aanmelden?

Heb jij interesse om je bij ons team aan te sluiten? Stuur dan een e-mail naar info@teamclimaxede.nl en laat weten welke rol je zou willen vervullen, waarom je mee wilt doen en vertel ook wat over jezelf. We zetten je dan op de lijst geïnteresseerden en spreken een keer af om kennis te maken. Als je binnen het team past: wie het eerst komt…

Team 211 Roparun Team Climax Ede 2017