Roparun Team Climax Ede | Team 211 | Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven...

Meedoen met de Roparun?

Meedoen met de Roparun?2017-10-30T17:31:28+00:00

Project Description

Roparun Team Climax Ede is bezig met de voorbereidingen voor de volgende editie. Dat begint met het samenstellen van een team. Wil jij met ons meedoen met de Roparun?

Doe jij met ons mee aan de Roparun?

Ons ideale team bestaat uit 20 personen die allemaal kunnen hardloper of fietsen zodat iedereen, indien nodig, kan invallen als loper of fietser. Zit je eenmaal in het team, dan heb  je bij de volgende editie voorrang om door te schuiven naar een andere rol.

Voor Roparun 2018 hebben we weer nieuwe teamleden nodig. Overweeg je om een keer mee te doen en wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@teamclimaxede.nl en laat weten welke rol je zou willen vervullen, waarom je mee wilt doen en vertel ook wat over jezelf. We sturen je dan meer informatie, zetten je op de lijst met geïnteresseerden en nemen contact met je op zodra we beginnen met de voorbereidingen voor Roparun 2018.

  • Fietsers: je begeleidt de lopers tijdens de Roparun. Je hebt goed zitvlees en kunt 5 etappes van circa 65 km (5 à 6 uur) op hardloopsnelheid fietsen.

Wat wij van jou verwachten

Er staat je een ontzettend leuk, sportief en soms emotioneel weekeinde te wachten. Het is echter niet vrijblijvend. We moeten op jou kunnen rekenen! Dat wil zeggen:

  • Beschikbaarheid tijdens het Roparun weekend van vrijdag 18 t/m dinsdagochtend 22 mei 2018.

  • Sponsoren zoeken.
  • Meehelpen met de organisatie van onze deelname.
  • Meehelpen met organiseren en uitvoeren van acties om geld in te zamelen.
  • Je koopt voor € 100,- twee boekjes met ieder 20 loten. Deze kun je voor € 2,50 per stuk verkopen aan collega’s, familie, vrienden, buren…
  • Een bijdrage van € 176,- voor het inschrijfgeld. Je kunt dit bedrag terugverdienen door een sponsor aan te melden. Je mag dat bedrag natuurlijk ook doneren voor dit mede door jezelf verzorgde weekeinde met kost en ‘inwoning’ :o)

  • Aanwezigheid bij de voorbereidende team meetings.
  • Deelname aan onze avondtraining(en).
  • Bij uit Ede of omgeving.

Meer informatie nodig?

Meer informatie over ons team kun je vinden op deze website en op onderstaande Facebook, Twitter en Google+ pagina’s. Bezoek vooral ook de officiële Roparun website en kijk daar onder deelnemers documenten naar de algemene informatie, deelnemers informatie en het abc boekje.

Je kunt ook onze teamleden om meer informatie vragen. Een aantal lopers van ons team tref je op dinsdag- en donderdagavond na onze training in het Climax clubgebouw om ca. 21:00 uur.

Lees vooral ook over de ervaring van Ton die in 2016 voor de eerste keer met ons meedeed en zich na afloop direct aanmeldde voor deelname in 2017. Ook Rosemarie schreef een prachtig verhaal na haar deelname in 2015. Ook zij meldde zich meteen aan voor deelname in 2016.

Aanmelden?

Heb jij interesse om je bij ons team aan te sluiten? Stuur dan een e-mail naar info@teamclimaxede.nl en laat weten welke rol je zou willen vervullen, waarom je mee wilt doen en vertel ook wat over jezelf. We zetten je dan op de lijst geïnteresseerden en spreken een keer af om kennis te maken. Als je binnen het team past: wie het eerst komt…

Team 211 Roparun Team Climax Ede 2017
Steun de Roparun!

Project Details

Categories:

Tags:

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.