R. Boonzaaijer Transport BV is opgericht in 1999 en heeft sindsdien een sterke groei doorgemaakt. De vloot bestaat uit ruim 30 jonge en vrijwel nieuwe transporteenheden. Dagelijks zijn een kleine 40 medewerk

[st]ers druk met de organisatie van vlekkeloos transport en groupage-vervoer. Hiermee worden alle transportactiviteiten voor een gerespecteerd aantal opdrachtgevers geheel conform gemaakte afspraken uitgevoerd.

Het bedrijf is gevestigd in Ede en omringd door de snelwegen de A12, A30, A1, A27, A28 en A50. Door deze zeer gunstige ligging, vakkundige planning en de nieuwste navigatiesystemen in onze wagens, kan Boonzaaijer Transport snel en degelijk transport garanderen in Nederland, Frankrijk, Belgie en Luxemburg, maar ook binnen heel Europa. Boonzaaijer transport is specialist in groupage en transport voor de Rhône en Alpen (Frankrijk).

Tijdens de Roparun worden alle benodigde materialen getransporteerd met een vrachtwagen van R. Boonzaaijer Transport BV met daarachter een koeloplegger van European Truck- & Trailer Rental uit Barneveld.