Project omschrijving

Toen Chantal mij vertelde dat team 112 nog een keukenprinses voor de Roparun 2018 zocht, heb ik direct contact opgenomen met het bestaande team. Ik vind dat je als gezond en dus gelukkig mens iets kunt doen voor de mensen die helaas het slecht-nieuws gesprek hebben gehad. En zeker voor de mensen die misschien de middelen niet hebben om hun laatste wens uit te laten komen….

Mijn naam is Vicentica Govers en ik ben gelukkig getrouwd met Jaap. Wij hebben 2 geweldige kinderen met dito aanhang!
Ik hou van harmonie, koken, lachen, op vakantie gaan, mijn werk als acupuncturist en herbalist, klussen in Frankrijk, disco inferno van de Trammps, lezen…. Kortom, altijd tijd te kort.

Zowel privé als in mijn werk heb ik helaas al van veel fijne mensen afscheid moeten nemen…Soms lijkt de diagnose kanker wel Russisch roulette, het maakt weinig uit hoe je geleefd hebt, je krijgt het of je krijgt het niet. Daarom is mijn persoonlijk overtuiging dat je moet genieten van het leven zolang het kan… en dat je wat kan betekenen voor je medemens zolang je zelf gezond bent!
Nu ik een kijkje in de keuken heb kunnen nemen van dit evenement ben ik werkelijk verbaasd hoeveel mensen belangeloos mee werken om dit evenement te laten slagen. Er wordt lekkere erwtensoep gedoneerd die we kunnen verkopen, er wordt een vrachtwagen met stapelbedden ter beschikking gesteld om naar Parijs en terug te rijden, er wordt een mooie foto gemaakt voor onze website, er wordt tijd en geld gedoneerd dat allemaal ten goede komt aan het goede doel. Kortom teveel om op te noemen! En daarom vraag ik u beleefd en niet voor mijzelf maar voor onze zieke medemens: wat is uw aandeel ???

Klik hier als u via mij en ons team de Roparun wilt steunen  en doe mee aan de vele activiteiten die we organiseren om geld op te halen voor het goede doel: het toevoegen van leven aan de dagen voor mensen met kanker.