Project omschrijving

Hoi, ik ben Yvonne Kulik, 61 jaar en getrouwd met Kees Kulik.
We zijn een samengesteld gezin met 4 kinderen en 1 prachtig kleinkind.
Ik ben redelijk sportief. Ik heb vroeger geturnd, op wedstrijdniveau gebowld en Ik volleybal al bijna 40 jaar op recreatief niveau. Ik probeer regelmatig een rondje hard te lopen. Daarnaast wandel ik veel met de hond en maak, met goed weer, samen met Kees regelmatig een tochtje op de fiets.
Ook schilder ik af en toe en houd ik van koken en natuurlijk ook van lekker eten.
Dus toen Kees eind 2018 zei dat hij mee ging doen met de Roparun 2019 en ze ook nog iemand zochten voor de catering heb ik gelijk gezegd dat ik ook mee wilde doen. Het was een super ervaring.
Ook dit jaar doe ik daarom weer mee maar dan als fietser. Ik wil dit jaar voor mezelf een grotere fysieke prestatie leveren. Er zijn veel zieke mensen die dit iedere dag moeten doen.
Zoals velen heb ook ik in mijn naaste omgeving en familie te maken gehad met mensen die zijn overleden aan kanker, mensen die kanker hebben gehad of hebben.
Ik ben dankbaar dat ik op deze manier mijn steentje kan bijdragen aan het doel van de Roparun: leven toevoegen aan de dagen waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.
Met team Climax Ede zoveel mogelijk geld ophalen voor dit mooie doel en straks weer als één team over de finish komen daar kijk ik naar uit..

Klik hier als u via mij en ons team de Roparun wilt steunen.