Reserveert u wel eens een hotel, vliegticket of auto online? Dan kunnen wij een commissie krijgen zonder dat het u een cent extra kost.

Zo steunt u het goede doel met uw vakantie of zakenreis

Roparun Team Climax Ede heeft een eigen pagina bij Sponsorkliks, een affiliatenetwerk met alle grote webwinkels. Voor elke bestelling die via onze Sponsorklikspagina wordt gedaan, ontvangen wij van de webwinkel een commissie. Deze commissie komt in ons geval ten goede aan de Stichting Roparun. U doneert dus gratis en automatisch wanneer u uw reis via de Sponsorklikspagina van Roparun Team Climax Ede reserveert. In onderstaand overzicht een aantal voorbeelden van commissie die wij ontvangen.

Hotels

Vliegen

Autohuur

Ook voor uw andere (zakelijke) aankopen krijgen wij commissie. Bijvoorbeeld:

Het werkt héél eenvoudig!

Het kost u slechts een paar extra stappen om ons gratis te steunen via uw zakenreis of zakelijke aankoop:

  1. Klik op één van de links hierboven (en bewaar de link meteen bij uw favorieten :)
  2. Klik dan op de
    [Bestel] of [Info] knop.
  3. Of ga eerst naar onze Sponsorklikspagina (en bewaar deze link bij uw favorieten :).
  4. Typ de naam van het reisbureau of de webwinkel die u zoekt. U kunt eventueel eerst op categorie filteren, bijvoorbeeld ‘Reizen en Vakantie’ of ‘Zakelijk’.
  5. Klik op het logo van de webwinkel om naar die website te gaan. U kunt nu op de normale manier uw aankopen doen en uw hotel, vlucht of auto reserveren.
  6. Na enkele dagen kunt op deze pagina zien hoeveel commissie uw bestelling heeft opgeleverd.
Naar Sponsorkliks

 

Wie zijn wij?

Roparun Team Climax Ede (team 211) is door een aantal enthousiaste hardlopers van atletiekvereniging Climax uit Ede opgericht. Wij doen sinds 2014 mee met de Roparun. Wij zamelen geld in voor de goede doelen van de Stichting Roparun. Wij doen dit door het zoeken van sponsoren en het organiseren van diverse acties in Ede en omgeving. Ook Sponsorkliks is één van de manieren waarop wij geld inzamelen.

Wat is de Roparun?

De Roparun wordt sinds 1992 georganiseerd. Het is de langste non-stop estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs of Hamburg naar Rotterdam. Ieder pinksterweekeinde rennen en fietsen circa 300 teams van gemiddeld 20 teamleden ruim 500 km om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. In de afgelopen 25 jaar hebben alle deelnemers al meer dan 73 miljoen euro bijeengebracht.

De stichting Roparun doneert de sponsorgelden aan een enorm aantal organisaties die zorg verlenen aan mensen met kanker. Over het algemeen wordt géén ondersteuning gegeven voor onderzoek en exploitatie-, huisvestings- en personeelskosten. Het motto van de Roparun is dan ook “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Steun de Roparun!