Roparun Team Climax Ede | Team 211 | Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven...

Wijnproeven voor het goede doel op 12 mei 2017

Op vrijdag 12 mei kun je wijn proeven voor het goede doel. Roparun Team Climax Ede organiseert dan een wijnproeverij in samenwerking met de nieuwste wijnwinkel van Ede: de Heeren van de Wijn.

Speciaal voor de Roparun heeft de Heeren van de Wijn een wijnproeverij samengesteld met een knipoog naar het voorjaar! Je wordt deze avond ontvangen met een glaasje bubbels en daarna proef je 7 wijnen uit verschillende landen van verschillende druivenrassen om zo te ontdekken wat je écht lekker vindt. Er wordt met kleine hapjes rondgegaan en na afloop van de proeverij is het mogelijk om je favoriete wijn te kopen.

Wij organiseren deze wijnproeverij om geld op te halen voor de Roparun. Over de deelnamekosten en extra wijnverkopen krijgen wij een commissie die ten goede komt aan de stichting Roparun. Hiermee worden organisaties en projecten in de palliatieve zorg van kankerpatiënten ondersteunt.

Heeren van de Wijn logo

Datum: vrijdag 12 mei
Tijd: ontvangst om 19:30 uur
Kosten: € 25,- p.p.
Lokatie: Heeren van de Wijn, Amsterdamseweg 1, 6711 BE Ede (Route).
Like: deze wijnproeverij op Facebook

Aanmelden voor de wijnproeverij

De wijnproeverij heeft plaatsgevonden. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Locatie

 

Foto credits: travelwitheric
Door |2017-10-30T16:43:28+00:00dinsdag 28 maart 2017|Categorieën: Acties|

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.