Project omschrijving

Ik ben Bert Herikhuisen. Ik ben 49 jaar jong (50 op 2 april 2015), getrouwd met Jennie en we hebben drie kinderen, Niek, Lotte en Julia.

Ik werk als commercieel manager bij congrescentrum De Werelt BV in Lunteren.  De Werelt is verbonden aan een organisatie dat als hoofddoel heeft het organiseren van vakantieweken voor mensen met zorg. Het rendement van De Werelt BV gaat volledig en rechtstreeks naar de stichting die het vakantiewerk organiseert. 100% maatschappelijk verantwoord dus!

Mijn vrije tijd wordt voor een groot deel ingevuld door bezigheden in en rondom huis. Omdat zowel mijn vrouw als ik bijna full time werken vraagt het huis en natuurlijk ons gezin de nodige aandacht op de vrije momenten. Ik probeer nog wel wat tijd vrij te maken om te sporten. Meestal is dat hardlopen, maar ik heb ook aan squash gedaan en gefietst. Ik heb een aantal maal met het bedrijf de Dam tot Damloop gelopen. De afgelopen twee edities echter niet meer. Verder houd ik nog van lezen, op vakantie gaan, met de hond wandelen en af en toe een gezellig biertje drinken met vrienden.

Klik hier als u via mij en ons team de Roparun wilt steunen.

Bij voorbaat dank,

Bert Herikhuisen

Steun de Roparun!