Hapro International EDE B.V. is een producent en groothandel van ijzerwaren en kunststofdelen voor de ijzerwarenvakhandel, meubelindustrie en de tuinbranche. Inmiddels is Hapro uitgegroeid tot een gerenommeerde en betrouwbare partner. Een belangrijk punt waarop Hapro zich onderscheidt, is het leveren van custom-made producten.

Productie geschiedt in eigen fabrieken in China, waardoor Hapro in staat is snel in te spelen op elke behoefte. De producten worden volgens de klantspecifieke wensen verpakt, mogelijk volgens private label en desgewenst voorzien van ean-codering.

Hapro garandeert de kwaliteit van het proces en het product tegen een wereldwijd concurrerende prijs door eigen productie in China. Hapro biedt persoonlijke ondersteuning van bestelling tot levering en indien gewenst houden wij een voorraad voor u aan. Hapro bedient de hele Europese markt en streeft snelle leveringen na. Om dit mogelijk te maken beschikt de vestiging in Ede over ruim 6.500 palletplaatsen.

Het bedrijf is gevestigd in een nieuw pand in Ede dat geheel voldoet aan de eisen van deze tijd en is zo voorbereid op de toekomstige groei. Wereldwijd zijn 85 mensen actief om klanten naar volle tevredenheid te bedienen.

Steun ook de Roparun!