Project omschrijving

Levensmotto: Geluk begint pas als je het met anderen kunt delen.

Waarom ik meedoe aan de Roparun?

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Dit motto zegt eigenlijk genoeg.

Ook dit jaar mag ik weer mee als loper. Samen met je teamgenoten doe je
iets voor de medemens. Als ik straks diep in de tweede nacht weer voor de zoveelste keer uit het busje stap om mijn etappe te lopen, is het moeilijk om weer op gang komen. Je bent moe en de benen doen zeer. Het staat echter niet in vergelijking met de pijn en strijd van de mensen die geconfronteerd worden met de ziekte kanker.

In mijn rol als looptrainer van atletiekvereniging Climax ben ik het afgelopen jaar al een aantal keer trots geweest op de prestaties van de runners tijdens verschillende loopevenementen. Als we straks, op tweede pinksterdag, met het complete team weer door familie en vrienden op de Coolsingel worden binnengehaald zal er wel een traantje van geluk over mijn wangen rollen.

Tijdens de sponsoracties en -activiteiten hebben we als team het afgelopen jaar al een mooie prestatie neergezet. De nodige euro’s zijn al binnengehaald. Ik hoop dat in de komende weken het bedrag nog verder zal oplopen zodat we uiteindelijk een mooie donatie aan de Stichting Roparun kunnen overmaken.

Klik hier als je via mij en ons team de Roparun wilt steunen.

Ik heb er veel zin in en alvast hartelijk dank voor jouw steun!

Bert van Ravenswaaij

Steun de Roparun!