Project omschrijving

Mijn naam is Erik Offereins en ik ga in het Pinksterweekend voor de derde keer meedoen aan de Roparun.

Vorig jaar heb ik samen met een groep mensen uit mijn loopgroep van Climax deze run voor de tweede keer georganiseerd en gelopen. Het was erg veel werk, er zijn heel wat uurtjes in de voorbereiding van de tocht en de acties gaan zitten, maar uiteindelijk was dit het allemaal waard: we hebben een heel mooi geldbedrag opgehaald voor de stichting Roparun.

Ook de Roparun zelf was beide keren een geweldige ervaring. Onze groep was een eenheid, er was saamhorigheid omdat we allemaal voor hetzelfde doel liepen. Toen dan ook de vraag kwam of we dit jaar voor de derde keer gingen meedoen, hoefde ik daar niet lang over na te denken.

Uiteraard is het ons doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de stichting Roparun. Ik heb in mijn familie een aantal mensen aan kanker verloren en weet hoe belangrijk het is om tijdens deze ziekte het leven van kankerpatiënten zo aangenaam en plezierig mogelijk te maken. Omdat stichting Roparun hieraan bijdraagt, steun ik dit doel van ganser harte!

Ik hoop dat wij ook dit jaar weer een mooi geldbedrag zullen ophalen en daarnaast een mooie roparun met onze groep zullen hebben!

Klik hier als u via mij en ons team de Roparun wilt steunen.

Bij voorbaat dank,

Erik Offereins

Steun de Roparun!