Project omschrijving

Hoi! Mijn naam is Chantal den Aantrekker en ik ben 46 jaar, kom uit Ede en heb een relatie met Walter. In het dagelijks leven heb ik al 23 jaar een tweedehandskledingzaak en daarnaast organiseer ik evenementen in de regio.

Naast mijn passie voor het hardlopen en mijn werk (lees kleding) houd ik erg van koken, lezen en ben gek op de natuur en ga ik graag op stap met mijn vriendinnen of met mijn vriend.

Door Walter ben ik gaan hardlopen en al snel was ik net als zoveel ‘verslaafd” en ren ik op t moment ca 3 à 4 x per week. Dit doe ik bij Climax en met de hardloopgroep van Ron d’Hamecourt –De Méronners- een enthousiaste grote groep. In deze groep zitten ook lopers Wiebe en Henk, en zij hebben mij enthousiast gekregen voor meedoen aan de Roparun 2018. En omdat het zo’n geweldig evenement is en zoveel met mij doet heb ik gelijk besloten om deze editie ook weer mee te doen als loper.

Mijn vriendin Conny (ook van de Méronners) gaat ook mee als loper.

De rest van het team heb ik leren kennen als allemaal superfijne mensen met ieder hun eigen kwaliteit, na een aantal meetings is het een fijne groep geworden en mede daardoor heb ik ontzettend veel zin om te knallen in 2019 tijdens de Roparun.

Helaas heb ik van dichtbij ook te maken en te maken gehad met kanker (op dit moment mijn moeder) en ook met de dingen die voor hun gedaan worden door o.a. het geld van de Roparun. Ik zie dat het helpt, het opvrolijkt en verlicht.

Daarom ben ik ontzettend gedreven om dit jaar ook veel geld op te gaan halen!

Klik hier om mij te steunen, kies voor een persoonlijke donatie (kies mij bij teamlid) of doneer aan het hele team!

Dus steun ons!