Project Description

Mijn naam is Bert Hardeman. Ik ben 50 jaar oud en getrouwd met Sandra. Samen hebben we twee zonen. Dat zijn Jorn (21) en Joeri (17). Ik werk voor de Stichting CNS te Ede. Ik ben directeur van twee basisscholen in Ede. Mijn hobby’s zijn wandelen, lezen en hardlopen.

In juni 2017 kwam ik in gesprek met iemand van het Roparunteam 2017. Hij vertelde dat er mensen uit het team zouden gaan. Ik heb toen direct enthousiast geroepen dat hij me mocht bellen als ze een loper nodig hadden. Dat vond ik achteraf toch wat te afwachtend dus vrij snel daarna heb ik mezelf gemeld. En nu mag ik mee in het team van 2018. Gaaf!

Waarom de Roparun? Zoals heel veel andere mensen heb ook ik van dichtbij te maken (gehad) met de ziekte kanker. Mijn vader is er aan overleden en zowel privé als in mijn werk kom ik met mensen in aanraking die tegen deze ziekte vechten. Wat is er dan mooier om door middel van je hobby hardlopen een steentje bij te kunnen dragen aan goede projecten om anderen te helpen? Ik heb er zin in om samen met het team zoveel mogelijk geld op te halen voor de Roparun!

Klik hier als u via mij en ons team de Roparun wilt steunen  en doe mee aan de vele activiteiten die we organiseren om geld op te halen voor het goede doel: het toevoegen van leven aan de dagen voor mensen met kanker.