Project omschrijving

Hallo,

Mijn naam is Bert Hardeman. Ik ben 51 jaar oud en getrouwd met Sandra. Samen hebben we twee zonen. Dat zijn Jorn (22) en Joeri (18).
Mijn hobby’s zijn wandelen, lezen en hardlopen.

In juni 2017 kwam ik in gesprek met iemand van het Roparunteam Climax211. Hij vertelde dat er mensen uit het team zouden gaan. Vrij snel daarna heb ik mezelf gemeld. In 2018 mocht ik voor het eerst mee doen als loper. Nu ga ik voor de tweede keer mee.

Waarom de Roparun? Zoals heel veel andere mensen heb ook ik van dichtbij te maken (gehad) met de ziekte kanker. Mijn vader is er aan overleden en zowel privé als in mijn werk kom ik met mensen in aanraking die tegen deze ziekte vechten. Dit zijn zowel oudere als ook jonge mensen. Wat is er dan mooi om op deze sportieve manier een steentje bij te kunnen dragen aan goede projecten om anderen te helpen. Ik heb er zin in om samen met het team zoveel mogelijk geld op te halen voor de Roparun. Een prachtig doel dat het waard is om je voor in te spannen!

Klik hier als u via mij en ons team de Roparun wilt steunen  en doe mee aan de vele activiteiten die we organiseren om geld op te halen voor het goede doel: het toevoegen van leven aan de dagen voor mensen met kanker.