Ik ben Kees Koevoets, getrouwd, heb twee kinderen en woon in Ede. Mijn hobby is o.a.  fietsen, muziek en vele soorten sport bekijken.

Vroeger heb ik zelf heel veel hardgelopen. Kreeg helaas te veel blessures en zocht een andere sportieve uitdaging. Omdat ik fietsen heerlijk vind, ben ik mij gaan oriënteren of de racefiets wat was. Kocht een racefiets en maak nu geregeld mooie lange afstanden. Inmiddels gaat mijn racefiets mee op vakantie om daar in de bergen de boel te trotseren.

Net als bij de editie’s van 2017 en 2018, waar ik als begeleidend fietser heb deelgenomen aan de Roparun, wil ik in 2019 ook weer meedoen, op de fiets. Samen met een team werken naar een leuke maar vooral goede prestatie. Niet alleen op sportief gebied, maar ook om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit belangrijke doel.

Grootste deel van mijn gezin is lid van Climax. Er heerst een ontspannen sfeer bij deze vereniging. Het is er erg laagdrempelig. Ik sta zelf daar al jaren langs de lijn om met volle bewondering de verrichtingen van al die atleten te bekijken en aan te moedigen. Ook als vrijwilliger leg ik mijn steentje bij.

Helaas heb ik ook enkele familieleden en bekenden verloren aan deze verschrikkelijke ziekte. Ook anderen in mijn omgeving die hard hebben moeten vechten tegen deze ziekte. Om dit doel te steunen hoop ik zoiets terug te kunnen doen.

Graag zet ik mijn schouders eronder om samen met mijn teamgenoten onze bijdrage te kunnen leveren.

Klik hier als u via mij en ons team de Roparun wilt steunen.

Bij voorbaat dank,

Kees Koevoets