Met ruim 400 filialen is Lidl de nummer drie supermarktketen in Nederland en staan wij wereldwijd op een vierde plek. En we groeien nog steeds. Steeds meer klanten waarderen onze unieke winkelformule, waarbij eenvoud, kwaliteit en klantgerichtheid centraal staan.

Ons geheim? Dat zijn onze medewerkers. Ruim 17.000 mensen, ieder met zijn of haar eigen kwaliteiten. En met één ding gemeen: de Lidl-mentaliteit. Lidl-medewerkers weten van aanpakken, houden van afwisseling en zetten nét even dat stapje extra. Of dat nou in het filiaal, distributiecentrum of op kantoor is. Dat maakt ons uniek.

Bij Lidl bewijzen we dat het kan: de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Het ene na het andere product wordt ‘als beste getest’. Hoe krijgen we dit voor elkaar? Doordat onze mensen elke dag het beste van zichzelf geven. We willen het beste voor onze klanten én voor de wereld om ons heen. Vandaag en in de toekomst. Samen zetten we waardevolle stappen om te komen tot een betere wereld. Een wereld waarin verantwoord geproduceerd wordt en we minder grondstoffen verspillen. In lijn met ons motto ‘Op weg naar morgen’ geven we hier met diverse initiatieven uiting aan.

Lidl Nederland sponsort voor Team Climax Ede fruit en andere gezonde versnaperingen voor de nodige energie en wenst het team veel succes!

De producten worden geleverd via:
Lidl Parkweg/Spindopplein
Hoog Maanen 42
6717 HZ Ede

Steun óók de Roparun!