Keukencentrum AXI is hét adres voor keukens en inbouwapparatuur. Al 23 jaar verzorgen wij het werk voor u in de keuken. We leveren keukens in alle kleuren, maten, vormen én voor elk budget. Ook kunnen wij uw keuken renoveren. Is de huidige keuken nog goed, maar wilt u bijvoorbeeld een ander kleurtje? Dan kunnen wij deze voor u spuiten. Er zijn uiteraard nog tal van andere mogelijkheden om uw keuken een totaal ander uiterlijk te geven!

Service en klantvriendelijkheid staat bij Keukencentrum AXI hoog in het vaandel. Vanaf het moment dat u hier voor de eerste keer binnen komt heeft u één contact persoon. Dit is de persoon die alles van uw bestelling af weet en u overal bij helpt. Het moment dat de keuken bij u thuis geplaatst is, is zeker niet het moment dat wij buiten beeld raken. Ook na de levering van uw nieuwe keuken of apparaat staan wij voor u klaar! Geen aparte klantenservice, het zijn de adviseurs in de showroom die u helpen.

De reden dat Keukencentrum AXI de Roparun sponsort is, omdat het natuurlijk een mooi initiatief is! Helaas kent iedereen wel iemand die iets met de ziekte kanker te maken heeft en weten we allemaal dat dit een moeilijke tijd is voor deze persoon en zijn naaste omgeving. Hoe fijn is het als deze weg draaglijker gemaakt kan worden? Ook wij dragen hier graag een steentje aan bij!

Steun óók de Roparun!