Ik ben Klazina Loo en getrouwd met Wiebe Rengelink. Samen wij hebben twee dochters en twee kleindochters. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als woon- en procesbegeleider bij de zorginstelling Bartiméus in Doorn. Ook ben ik vrijwilligster van het Hospice in Bennekom.

Zelf ben ik geen hardloper, mijn hart ligt meer bij de paardensport. Door mijn opleiding als sportmasseur (Nederlands Genootschap voor Sportmassage) en door Wiebe ben ik natuurlijk wel bij de hardloopsport betrokken geraakt.

Door Wiebe ben ik enthousiast gemaakt om als sportmasseur mee te doen aan de Roparun. Door mijn werkzaamheden voor het hospice weet ik hoe de ziekte kanker ingrijpt in het leven van mensen en hoe belangrijk palliatieve zorg is. Heel bijzonder dat ik nu de kans krijg om ook op deze wijze een bijdrage te leveren.

Klik hier als u via mij en ons team de Roparun wilt steunen  en doe mee aan de vele activiteiten die we organiseren om geld op te halen voor het goede doel: het toevoegen van leven aan de dagen voor mensen met kanker.

Bij voorbaat hartelijk dank.

Klazina Loo