Mijn naam is Wiebe Rengelink. Ik ben 57 jaar oud en getrouwd met Klazina Loo. Wij wonen in het mooie Bennekom en hebben samen twee dochters en twee kleindochters. Ik ben een fanatieke racefietser en heb daarnaast altijd onregelmatig hardgelopen. In de zomer van 2016 heb ik mij aangemeld bij Climax (loopgroep van Ron d’Hamecourt) om structuur in het hardlopen aan te brengen.

Tijdens de looptrainingen heb ik regelmatig met ons mede teamlid Henk Warris gesproken over de Roparun. Hij daagde mij uit om samen met Klazina (sportmasseur) mee te doen. Ik kende het fenomeen Roparun wel, omdat vanuit mijn werkgever UWV ook een team wordt ondersteund. Over mijn eigen deelname had ik nooit eerder nagedacht.

Mijn enthousiasme voor deelname aan de Roparun is snel gegroeid. Het in teamverband iets kunnen betekenen voor anderen, gecombineerd met de sportieve uitdaging is wat mij erg aanspreekt. Om dit samen met Klazina te kunnen doen maakt het extra bijzonder.

Klik hier als u via mij en ons team de Roparun wilt steunen en doe mee aan de vele activiteiten die we organiseren om geld op te halen voor het goede doel: het toevoegen van leven aan de dagen voor mensen met kanker.

Bij voorbaat hartelijk dank.

Wiebe Rengelink