Mijn naam is Sandra Hardeman. Ik ben getrouwd met Bert en samen hebben we twee geweldige jongens: Jorn van 22 en Joeri van 18. In het dagelijks leven werk ik als pedagogisch medewerkster bij kinderopvang In kleur. Mijn hobby’s zijn lezen, haken, hardlopen en wandelen.

In juni 2017 hoorde ik dat ze nieuwe mensen zochten als fietser voor team 211. Ik werd meteen enthousiast. Nog dezelfde avond heb ik een mail gestuurd dat ik wel mee wilde doen. Dat kon en in mei 2018 heb ik voor het eerst meegedaan met de Roparun.  Nu sta ik hier nu op de site als lid van Teamclimax 211 voor de Roparun 2019 en daar ben ik heel blij mee.

Mijn drijfveer is het willen bijdragen aan een stukje kwaliteit van leven voor mensen die kanker hebben. In mijn familie heb ik het al verschillende malen van heel dichtbij meegemaakt (mijn opa, mijn schoonvader en mijn neef) en ook in mijn omgeving ken ik een aantal mensen die tegen deze ziekte vechten.

Samen met mijn team wil ik dan ook zoveel mogelijk geld bij elkaar proberen te krijgen om leven toe te voegen aan de dagen waar vaak geen dagen meer toegevoegd kunnen worden aan het leven.

Klik hier als u via mij en ons team de Roparun wilt steunen  en doe mee aan de vele activiteiten die we organiseren om geld op te halen voor het goede doel: het toevoegen van leven aan de dagen voor mensen met kanker.