Project omschrijving

Mijn naam is John Smits, 57 jaren jong en getrouwd met Jeannette. Wij hebben drie fantastische kinderen, die net als wij van sport houden! Daarnaast verzamel ik fossielen.

Sinds vijf jaar doe ik aan hardlopen. Nooit gedacht dat ik dat leuk zou vinden, maar ik kom er tegenwoordig graag mijn bed voor uit. Het is heerlijk om in het bos of de natuur te hardlopen en te genieten van de gezelligheid van het team en van het leven.

Door mee te doen met Roparun kan ik een (bescheiden) bijdrage leveren aan de levenskwaliteit van mensen die niet meer genezen. Wij kennen allemaal wel vrienden of familie die ziek zijn geworden. Het is fijn iets te kunnen doen dat steun geeft en het leven de moeite waard maakt, ook als dat niet lang meer mag duren. Dat dit belangrijk is, hoef ik natuurlijk niet uit te leggen. Ook u kunt helpen door een bijdrage te leveren. Ons Team 211 gaat proberen om het sponsordoel van 2017 te evenaren en wie weet, te verbeteren. Wij streven naar een opbrengst van € 15.000.

Het is de eerste keer dat ik mee doe met de Roparun. Ik hoop dat het een succes wordt! Ik ga mee als chauffeur / navigator.

Klik hier als u via mij en ons team de Roparun wilt steunen. Hartelijk dank!