Tuxis levert hosting infrastructuren.

Dat doen we sinds 2009 vanuit drie datacenters in Ede en één in Apeldoorn. Onze opdrachtgevers krijgen hoogwaardige internetdiensten zoals clusters, colocatie, maatwerk webhosting, e-mail, telefonie, online back-up en (private)cloud omgevingen. Met name klanten die hoge capaciteit vereisen of speciale wensen hebben passen goed bij Tuxis terwijl we tevens het gemak van een aantal kant en klare SAAS diensten leveren.

U krijgt de beschikking over hoogwaardige ICT infrastructuur en kennis. Vanaf dag één is onze visie dat u bepaalt waar u instapt in de dienstverlening. Instappen kan op de volgende niveau’s:

  • Eigen server in ons rack plaatsen en (laten) onderhouden;
  • Een virtualisatieplatform of cluster (laten) inrichten om bijv. een private cloud mee te bouwen;
  • Een virtuele server afnemen;
  • Een applicatie of website laten hosten.

De kosten zijn altijd inzichtelijk en beheersbaar. We realiseren dit doordat we de juiste technische kennis en middelen in huis hebben om te groeien zonder schaalbaarheidsproblemen. We bekijken uw wensen en plannen kritisch en durven nee te zeggen als we vinden dat het beter kan.

Soms zeggen we ook “ja” als we vinden dat het beter kan. Daarom hebben we ja gezegd toen wij gevraagd werden de Roparun te sponsoren. Op deze wijze willen ons steentje bijdragen.

Steun óók de Roparun!