Kwaliteit en betrokkenheid in ICT-infrastructuren. Het is onze ambitie om klanten te voorzien van de optimale ICT-infrastructuur. Wij onderscheiden ons door kwaliteit en betrokkenheid. Want bij ons bestaat ICT uit meer dan alleen techniek. Wij vinden het écht leuk om bij de klant over de vloer te komen en persoonlijk betrokken te zijn bij hun (ICT-) bedrijfsvoering. De Koning Automatisering (DKA) levert oplossingen welke de volgende propositie vormen; – Adviseren en implementeren; Projectmanagement en consultancy – ICT-infrastructuur beheer; On premise en cloud services DKA is een dynamische organisatie werkzaam vanuit het centraal gelegen Houten. Vanuit techniek en innovatie ondersteunen wij onze klanten en hebben partnerships met o.a. Microsoft, Citrix, VMWare, Cisco en HP.

KaaS gaat een stap verder dan andere cloud-oplossingen

KaaS staat voor Kantoorautomatisering as a Service en is de optimale online werkplek voor het MKB. Een cloud-omgeving op maat gemaakt voor uw organisatie met persoonlijke service. Lees meer over de voordelen van KaaS.

Flexibel werken met KaaS – samen of alleen

Met KaaS staat de gehele IT-omgeving in de cloud. Alle data en benodigde kantoorapplicaties staan op één centrale plek die veilig beschikbaar is via het internet.

Gemakkelijk met collega’s aan projecten werken, nooit meer oude versies en de werkomgeving is beschikbaar op verschillende laptops en tablets. KaaS is schaalbaar en heeft een hoge beschikbaarheid.

Een cloud-omgeving op maat gemaakt, dat is nieuw!

KaaS gaat verder dan andere cloud-oplossingen. KaaS is een Citrix-based platform. De basis KaaS-omgeving bestaat uit alle standaard Windows kantoorapplicaties. De omgeving kan aangevuld worden met specifieke applicaties die uw organisatie gebruikt.

De gehele omgeving in de cloud, of toch een gedeelte in huis houden? Het is allemaal mogelijk met KaaS!

IT uitbesteden is dé oplossing voor het MKB

Behoud de focus op uw eigen business en besteed uw IT zorgeloos uit. Een vast bedrag per gebruiker per maand. Met KaaS betaalt u alleen voor de IT-diensten die u daadwerkelijk gebruikt en komt u niet voor verrassingen te staan. Geen onverwachte kosten met KaaS.

Ook benieuwd wat u per maand kan besparen op hardware, licenties en beheerkosten?

Uw IT-omgeving – veilig in Nederland

KaaS klinkt oer-Hollands en dat is het ook. De IT-omgeving staat veilig in een Nederlands datacenter. Dit datacenter valt onder de Nederlandse wetgeving, is ISO-gecertificeerd en u blijft altijd eigenaar van de data. Bij KaaS weet je wél waar je data blijft.

Met KaaS weten wij waar én bij wie onze data staat opgeslagen, een veilig gevoel

Sympathieke en snelle service

Een team van enthousiaste mensen staat altijd klaar om u te helpen. Onze medewerkers kennen klantomgevingen door en door en zijn via een direct telefoonnummer te bereiken. Een samenwerking waarop u kan bouwen.

Een update, aanpassing of vraag? Geniet van écht snelle en persoonlijke service met KaaS.

Klaar voor KaaS?

Behoefte aan meer dan een standaard IT-omgeving? Neem contact op voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek.

  • Bedrijfstak: Informatietechnologie en services
  • Hoofdkantoor: Nieuwe Schaft 7a Houten, Utrecht. Nederland