Project omschrijving

Mijn naam is Willemijn Ridderbos 43 jaar, getrouwd met Arthur Jansen en moeder van Ruben (17). Ik werk al bijna tien jaar bij Arla Foods als demand planner. De zeer kort door de bocht uitleg is dat ik mbv statistische modellen het aantal liters melk wat we gaan verkopen voor de komende 15 maanden in kaart breng. In mijn vrije tijd ben ik bestuurslid (secretaris) van Atletiekvereniging Climax, daarnaast coördineer ik de pr en website cie binnen Climax. Sportief gezien ben ik loper in de groep van Ada/Wim en doe ik aan een actieve vorm van Yoga. Verder gaan we graag naar de film, theater of naar een (jazz)concert.

De afgelopen twee jaar stond ik in Rotterdam om het Roparun team van Climax binnen te halen. Zeer vermoeide maar lachende gezichten op de Coolsingel, in het busje terug naar Ede werd al voordat we de snelweg bereikt hadden geslapen door alle teamleden. En daarna natuurlijk nog heel lang de verhalen en filmpjes. Dat maakte me nieuwsgierig naar dit avontuur. Dus na wat wikken en wegen de knoop doorgehakt, mijn man Arthur en ik gaan Rik helpen bij de verzorging van het team. Spannend natuurlijk zo’n eerste keer, hoe zal het onderweg zijn en hoe ga ik om met weinig slaap. Mijn motto is het komt allemaal goed, dus dat zal nu ook wel zo zijn.

Natuurlijk ondersteun ik het motto van de Roparun, ook in onze familie hebben we van zeer dichtbij een tragische ervaring met kanker. Ik zal tijdens de Roparun aan Mariska en alle andere mensen met deze vreselijke ziekte denken.

Klik hier als u via mij en ons team de Roparun wilt steunen.

Hartelijke groet, Willemijn

Steun de Roparun!