Mijn naam is Xander Sas, 42 jaar en vader van drie fantastische kinderen (9, 12 en 15). Dit jaar (2016) maak ik voor de 3e keer deel uit van team 211, te gek om hier deel van uit te mogen maken!

In de spaarzame vrije tijd die ik heb, maak ik graag ritten op de racefiets of mountainbike met ons ‘team Kernhem’, een klein clubje van enthousiaste fietsers. Binnen ons Roparunteam ben ik dan ook actief als fietser, daarnaast ben ik dit jaar wederom lid van het bestuur.

In het dagelijks leven ben ik op verschillende gebieden als zelfstandig ondernemer actief. Een van mijn bedrijfsactiviteiten heb ik al een keer kunnen inzetten om geld te werven voor ons team. Vanuit Sushitotaal.nl heb ik een workshop georganiseerd en verzorgd, wat een leuk bedrag heeft opgebracht.

Naast de Roparun doe ik met m’n fietsclubje graag mee met goede doelen tochten, eigenlijk altijd tochten die gerelateerd zijn aan het KWF. Ik strijd graag mee tegen kanker. Voor teveel mensen in mijn directe omgeving is dit helaas al te laat, maar we doen het voor alle anderen die nog een kans op een mooi leven hebben.

Klik hier als u via mij en ons team de Roparun wilt steunen.

Bij voorbaat dank,

Xander Sas

Steun de Roparun!