Roparun Team Climax Ede | Team 211 | Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven...

We zijn er bijna klaar voor! 2017

De benen worden nog een keer gestrekt, de schoenen worden nog een laatste keer gepoetst, de fietsers zetten hun zadel nog een laatste keer in het vet en de cateraars proeven de maaltijden nog eens voor… Op 3 juni is het zo ver, de Roparun gaat van start en ook Team Climax Ede doet weer mee aan de estafetteloop van Parijs naar Rotterdam.

Ons doel is zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de palliatieve kankerzorg waar de stichting Roparun aan bijdraagt. Diverse (kinder)ziekenhuizen en andere plekken waar wordt geprobeerd het leven van mensen met kanker draaglijker te maken, zoals het Antoni van Leeuwenhoek, worden financieel ondersteund door de Roparun.

Team Climax Ede bestaat uit 2o dames en heren die samen de tocht van Parijs naar Rotterdam gaan afleggen. De 8 lopers kunnen het niet alleen, er is een hoop ondersteuning nodig om onze gezamenlijke inspanning tot een succes te maken! De afgelopen maanden hebben we ons flink ingezet om geld in te zamelen voor de Roparun, je hebt onze koek en zopie vast wel gezien bij bijvoorbeeld de Horaloop of de BVC. Natuurlijk hadden we ook dit jaar weer loten te koop, en met Sinterklaas en Pasen speculaaspoppen of paasbroden. Sommige acties bleken een enorm succes, zo heeft een actie op een school ruim € 2.800,- opgeleverd. Andere acties, waar het hele team zich keihard voor inspande, bleken uiteindelijk ‘maar’ een paar honderd euro op te leveren. You win some, you loose some, niet geschoten is altijd mis. De acties waren goed voor onze team-spirit. Maar belangrijker; het gaat er om dat iedere actie, klein of groot, mogelijk maakt dat de Roparun haar goede doelen kan blijven steunen.

3 juni, dat komt al snel dichtbij! Op 5 juni is de finish op de Coolsingel, we kijken er met z’n allen ontzettend naar uit. Natuurlijk zal het fantastisch zijn om ’s nachts tussen de Franse weilanden door te lopen, maar de finish – zo vertellen oud-deelnemers – is een ervaring om nooit te vergeten. De lopers strekken de benen nog maar eens en rennen de laatste oefenrondjes. We hebben er zin in!

Wil jij via ons team steunen? Dat kan door het SMS bericht ROPARUN 211 naar nummer 4333 te sturen (€ 3,- per sms) of een ander bedrag met Ideal over te maken op www.roparun.nl.

Ontzettend bedankt!

Team 2017
Arjan, Bea, Cees, Eric, Henk, Jaap, Jacob, Jan, Janneke,
John-Pierre, Kees, Klazina, Marc, Martijn, Paul,
Ton, Wendy, Wiebe, Wietse en Yvette

Door |2017-10-30T16:43:25+00:00woensdag 17 mei 2017|Categorieën: Nieuws|

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.