Project omschrijving

Hallo, ik ben Conny Huizinga. Ik ben getrouwd met Rob Huizinga en woon in Ede. Heb (te) veel hobby’s zoals haken, vilten, sieraden maken, piano spelen, koken…….

Sinds 2011 ben ik verslaafd aan het hardlopen. En dat is best bijzonder want de eerste 40 jaren van mijn leven heb ik nooit iets aan sport gedaan. Mijn vriendin Chantal den Aantrekker zei elke keer dat hardlopen zou leuk was. En om van het “gezeur” af te zijn, ben ik een keer meegegaan. De eerste keren waren heel zwaar maar als snel had ik het hardloopvirus te pakken. Ik heb me aangesloten bij Climax, de groep MeRonners olv Ron d’Hamecourt. En met heel veel plezier ga ik als het even kan 3x per week met de groep hardlopen.

Door Wiebe en Henk hoorde ik in 2018 over de Roparun en dat sprak mij gelijk aan. De functies van lopers waren toen al ingevuld dus ben ik mee gegaan als fietser. En ja, in 2019 ga ik weer mee, nu als hardloper.

Het is heel bijzonder om met een team zo intensief en sportief bezig te zijn voor het goede doel.

Als verpleegkundige kom ik regelmatig in aanraking met mensen die kanker hebben, al dan niet met goede afloop. Ook in onze vriendenkring zijn we er al een paar keer mee geconfronteerd. Goede vriendin van ons is er aan overleden. En als je dat van dichtbij meemaakt, komt het toch veel dichterbij. Dus ik weet hoe belangrijk het is dat we veel geld ophalen om zodoende goede apparatuur te kunnen aanschaffen, verder onderzoek te doen etc.

Klik hier als u via mij en ons team de Roparun wilt steunen  en doe mee aan de vele activiteiten die we organiseren om geld op te halen voor het goede doel: het toevoegen van leven aan de dagen voor mensen met kanker.