Ieder jaar organiseren wij verschillende Roparun acties om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Roparun. Door de acties die Team Climax Ede heeft georganiseerd hebben wij € 13.340,50 voor Roparun 2017 kunnen overmaken aan de stichting Roparun. Hieronder een overzicht van de acties de wij voor Roparun 2017 hebben gehouden. Actuele acties vind je hier.

Woensdag 31 mei 2017 – Roparun bijlage EdeStad

Roparun Bijlage Ede Stad 2016

Roparun Bijlage Ede Stad 2016

Voor het tweede jaar publiceren wij samen met de andere Roparun Teams uit Ede een Speciale Roparun krant. Deze krant zal op woensdag 31 mei verschijnen als bijlage van de lokale krant EdeStad. Door in deze krant te adverteren sponsort u ons team en de goede doelen van de Roparun. Wij hanteren aantrekkelijke tarieven!

Meer informatie »

Zaterdag 13 mei 2017 – Kunstveiling

Kunstveiling voor de Roparun

Op zaterdag 13 mei organiseren wij een kunstveiling. De kunstwerken worden geschonken door kunstenaars en creatievelingen. Dat kan een schilderij zijn, maar ook beeld of iets anders van handwerk.

Meer informatie »

Zaterdag 12 mei 2017 – Wijnproeverij

12 mei = Roparun wijnproeverijOp vrijdag 12 mei kun je wijn proeven voor het goede doel. Roparun Team Climax Ede organiseert dan een wijnproeverij in samenwerking met de nieuwste wijnwinkel van Ede: de Heeren van de Wijn.

Meer informatie »

Tientje voor een Vriendje

een Tientje voor een vriendje

Word jij voor een tientje ons vriendje? Wij rennen dan tijdens Roparun van 3 t/m 5 juni 2017 een etappe met jouw naam op ons loopshirt van Parijs naar Rotterdam!

Deze actie heeft € 600,- opgeleverd voor de Roparun.

Meer informatie »

Donderdag 27 april 2017 – Koningsmarkt

Koningsmarkt EdeOp Koningsdag 2017 staan wij voor het tweede jaar op de Koningsmarkt voor het verkopen van spullen die een tweede leven waard zijn. Opbrengst: € 334,-

Paasbroden verkoop (pasen zondag 16 april)

Roparun Paasbroden Verkoop

Ook dit jaar verkopen wij weer paasbroden waarvan de opbrengst ten goede komt aan de Roparun. Dit jaar werken wij samen met De Bakkerij Ede, bij velen nog bekend als Bakkerij Snippenberg. De Bakkerij steunt ons bij deze paasbrodenactie. Daardoor gaat een deel van de opbrengst naar de Roparun!

De netto opbrengst van de verkochte paasbroden bedroeg € 829,68.

Meer informatie »

1 en 2 april, de Matties4Life Run

Matties4Life Run in samenwerking met Roparun Team Climax Ede

Deze hardloopwedstrijd is anders dan alle andere wedstrijden. Bedacht door Team 125 (ook Roparunners!) mogen wij dit unieke concept nu ook in Ede en omstreken organiseren.

De opbrengst van deze actie voor ons team was € 175,-

Meer informatie »

Zaterdag 4 februari 2017 – Koek & Zopie Bos en Vallei Cross Ede

Koek-en-ZopieRoparun Team Climax Ede verzorgt ook dit jaar weer de koek & zopie kraam bij de BVC-Cross van Ede. Wij zijn aanwezig met o.a. koffie, thee, chocolademelk en zelfgebakken taart uit de keukens van onze teamleden. Deze koek en zopie heeft de Roparun ca € 550,- opgeleverd.

Meer informatie »

5 december 2016 Verkoop roomboter-banketstaven en speculaaspoppen

Roparun Sinterklaasactie

Speciaal voor Sinterklaas verkopen wij roomboter-banketstaven en speculaaspoppen van échte banketbakkerskwaliteit van De Bakkerij uit Ede (voorheen ‘Snip’). De Bakkerij steunt ons bij deze sinterklaasactie. Daardoor gaat een deel van de opbrengst naar de Roparun! Bestel je banketstaven én speculaaspop bij ons. Het is voor een goed doel én een geslaagde sinterklaasavond.
» Deze actie heeft € 936,17 opgebracht.

Meer informatie »

Zaterdag 26 november 2016 – Koek & Zopie Horaloop

Koek-en-ZopieOp zaterdag 26 november staan wij weer met onze koek-en-zopie kraam bij de Horaloop. Wij verkopen o.a. koffie, thee, chocolademelk en zelfgebakken taart uit de keukens van onze teamleden. Bovendien kunnen deelnemers via het inschrijfformulier ook een vrijwillige bijdrage aan de Roparun doen. De opbrengst van de koek & zopie en donaties via de inschrijving was € 843,40. Iedereen bedankt!

Meer informatie »

Woensdag 12~23 oktober 2016 – Jumbo Sportplaatjes

Vanaf woensdag 12 oktober worden door supermarkt Jumbo Belle sportplaatjes uitgegeven. De uitgifte duurt 6 weken. Op de Climax-pagina’s in het boek staan 151 foto’s, 14 groepsfoto’s van trainers, bestuur en loopgroepen en 137 foto’s van individuele atleten. Een hele stapel om bij elkaar te sparen! Er is ook een sportplaatje van Roparun Team Climax Ede.

Meer informatie »

Zaterdag 1 oktober 2016 – Koek & Zopie Climax Clubkampioenschappen

Op zaterdag 1 oktober waren wij met zelfgebakken taart, suikerspin en popcorn aanwezig bij de Climax Clubkampioenschappen. De opbrengst van onze koek-en-zopie kraam was €347,80!

Zaterdag 17 juni 2017 – Koek & Zopie Groot Ginkelseloop

Koek-en-ZopieKort na afloop Roparun 2017 staan we waarschijnlijk voor de eerste keer met onze koek & zopie kraam bij de Groot Ginkelseloop. De opbrengsten worden gebruikt voor onze deelname aan Roparun 2018. Bovendien kunnen deelnemers via het inschrijfformulier ook een vrijwillige bijdrage aan de Roparun doen.

Meer informatie »

Acties Roparun 2016

De Roparun van 2016 is inmiddels achter de rug. Ons team heeft € 12.795,- voor de Roparun opgehaald. Daarvan is € 6.234,- afkomstig van de door ons georganiseerde acties.

Onze Roparun 2016 acties »